Yusuf BAKIT - Müdür

Denizli ili, Tavas ilçesi Medet Köyü doğumludur. Eğitim hayatına Medet köyü ilkokulunda başlayıp, orta öğrenimini Tavas Lisesin de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi  Uzay ve Astronomi Bölümü mezunudur. Pamukkale Üniversitesi, Eğitim Yönetimi, Planlaması, Teftişi ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yapmışdır. 1993-1998 yılları arasında Oltu Ortaokulunda Matematik Öğretmenliği ve 1998-2005 yılları arasında Tavas Nikfer Ortaokulunda Matematik Öğretmenliği yapmıştır. Müdür yardımcılığı sınavını kazanarak, 2005-2010 yılları arasında, Nikfer Köseahmetler Lisesinde Müdür yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Müdürlük sınavını kazanarak 2010-2014 yılları arasında Sarayköy Menderes Anadolu Lisesinde, 2014-2019 yılları arasında Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ve 2019-2020 yılları arasında da Sarayköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak görev yapmıştır. Halen Denizli Merkezefendi  Aydem Fen lisesinde görev yapmakta olup, Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.