Etwinning Proje Ekibimizin Denizli Buyuksehir Sokak Hayvanları Barınma Merkezine Ziyareti

Animal Rights In Sacred Scripture/Kutsal Metinlerde Hayvan Hakları adlı etwinning projemiz kapsamında proje koordinatörü Sevde Çiftçi Kaman ve Dikab öğretmenimiz İbrahim Ekiz ile Sokak Hayvanları Barınağına gezimizi gerçekleştirdik. Öncelikle Veteriner Hekim Elvan Akkaya kliniğin iş ve işlemlerinin anlatıldığı bir sunum yaptı. Sunumda 153 telefon hattını kullanarak sokaklardaki hasta yada yaralı hayvanları kliniğe haber verebileceğimizi, hayvan bakımevlerinde bakımı ve tedavisi yapılan hayvanların tekrardan alınan mahalle ya da mevkiye bırakıldığını ve bir çok işleyişi öğrendik. Gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesinin öneminden bahseden Vet.Hekim Elvan hanım, projemiz icin bizleri ve öğrencilerimizi tebrik etti. Sunumun ardından etwinning katılımcı öğrencilerle beraber barınak görevlileri gözetiminde sahiplendirilmeyi bekleyen ya da bakım sürecinde olan hayvanları sevdik. Umuyoruz ki bu projeler sayesinde Dünyada yaşama hakkının sadece insanların değil tüm canlıların olduğunun bilincini öğrencilerimize kazandırabiliriz..

10-05-202210-05-2022

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 11:06 - Görüntülenme: 375