14-15-16 Ekim Erasmus+ Günleri Başladı.

Avrupa çapında yürütülmekte olan, ilimiz okulları Erasmus+ projeleri tanıtımlarının yer aldığı sergide biz de yerimizi 2 projemiz ile aldık.

Okul müdür yardımcımız Şerife Boylu'nun 2019 yılından bu yana yürüttüğü "Üstün yetenekli öğrencilerin eğitiminde AB standartlarında yaklaşımlar" adlı proje ile beraber İngilizce öğretmenimiz Işın Pehlivan'ın 2020'den itibaren yürüttüğü "Ready, Steady, Click: Walk around the city and help the planet!" adlı proje yürütücülerimiz tarafından Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde diğer katılımcılara ve Denizli halkına sergileniyor.

Öğrencilerimizin eğitimini AB standartlarında yaklaşımlarla desteklemek ve sürdürülebilir kaynak kullanımı çevre bilincini sağlamak konusunda duyarlılığı arttırmak amaçlarıyla yola çıkan projelerimizi sizler de yakından incelemek istiyorsanız Erasmus+ günlerinde sizi standımıza bekliyor ve heyecanımızı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

15-10-202115-10-2021ü

Yayın: 15.10.2021 - Güncelleme: 15.10.2021 06:06 - Görüntülenme: 386