Ağu

Sevgili öğrencilerimiz sayın velilerimiz  2020/2021 Eğitim Öğretim yılı pansiyon yerleştirme sonuçları belli olmuştur.

Ağu

Sayın velilerimiz,2020/2021 Eğitim Öğretim yılında okul pansiyonuna yerleşen ve yerleştirmesi yapılamayan öğrenci listesi komisyon onayının çıkması gerekliliği nedeniyle 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü web sitemizde yayımlanacaktır.

Ağu

AYDEM Fen Lisesi ailesi olarak okulumuza yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.Sevgili öğrencilerimiz ve sayın velilerimiz,aşağıda yer alan kayıt kabul kılavumuzu dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.Pansiyondan yararlanacak öğrencilerimiz için kayıt esnasında gereken ek  belgeleri,okula gelmeden önce hazırlamanız gerekmektedir.

Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek dileğiyle tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.