Ekm

Öğrencilerimiz ile "Yaya Geçidi Nöbeti" farkındalık etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

27 Eylül Cuma günü, öğrencilerimiz il Merkezefendi Bilim Şenliğine katıldık.

Ekm

Türk Dİl Bayramı'nı kutladık. Bu yıl ki konuğumuz, şair-yazar Şerif KUTLUDAĞ hocamız idi.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılına coşku ile başladık... Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Eyl

Okulumuz pansiyonuna yerleşen öğrencilerimiz ile ilgili listeye aşağıdaki dosya içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Tem

YKS Sonuçlarına göre bu yıl sınavda başarı gösteren öğrencilerimizin sıralamaları belli oldu. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder,öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ederiz.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı lise öğrencilerimize okumayı, okuduğunu tartışmayı, bildiklerini paylaşmayı daha keyifli hale getirecek bir kampanya başlattı. "Liseliler çok okuyor, çok geziyor" adlı okuma kampanyasıyla, 10 kişilik kitap okuma kulübü kurarak, Türk ve dünya edebiyatından iki kitabı birlikte okuyan ve yorumlarının videosunu "#cokokuyancokgeziyor" etiketiyle sosyal medyada paylaşan 100 öğrenciyi kurayla ücretsiz gençlik kampına gönderecek. Kampanyaya katılmak isteyen öğrencilerimizin 10 Ağustos'a kadar çekecekleri videoları sosyal medyada (Twitter) paylaşmaları gerekiyor.

Tem

YKS Sınavında öğrencimiz Ali Alperen SÖNMEZ, ham puan ile Türkiye 12. si oldu.Bu başarıda emeği geçen geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Öğrencimizi ve velisi Seyfi SÖNMEZ'i tebrik ediyoruz.

Saygıdeğer öğrencilerimiz ve velilerimiz;

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıtları  (okul kaydı için) sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirileceğinden dolayı yerleştirme sırasında kayıtlar için öğrencilerden herhangi bir evrak istenmeyecektir. Fakat tüm öğrencilerin okulla ilgili iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere bu kılavuzun 10. Sayfasında belirtilen tüm öğrencilerin (yatılı/gündüzlü) getirmesi gereken belgelerin 29/08/2019 tarihine kadar eksiksiz olarak doldurarak Okul Müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

Yatılı olarak öğrenci pansiyonundan yararlanacaklar (Parasız Yatılı – Paralı Yatılı ve Öğretmen kontenjanından yatılı)için bu kılavuzda açıklanan ve kılavuz ekinde yer alan yatılılık ile ilgili matbu formların öğrenci ve velisi tarafından 29/08/2019  tarihine kadar eksiksiz olarak doldurarak Okul Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Bu bilgi ve belgeler öğrencilerin yatılılık durumunun belirlenmesinde kullanılacağı için bu tarihe kadar bu belgeleri ulaştırmayan öğrenciler yatılılık hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. Lütfen önce kılavuzu okuyunuz daha sonra kayıt kılavuzu ekini (Matbu Formları) dikkatlice inceleyiniz.