Ekm

Okulumuz Bilim Teknoloji Kulübünün organize ettiği Kariyer günü etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Başhekimi  Sayın Prof.Dr. Murat ÖZBAN'ı ağırladık. 11 ve 12. öğrencilerimiz Tıp Eğitimi konusunda merak ettikleri bilgileri öğrendiler.Geleceğin mirası gençlerimiz için Tıp Eğitimi konusunda gerçekleştirilen söyleşi çok verimli geçti. Emeklerinden dolayı değerli hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Ağu

2022 yılı YKS Yerleştirme sonuçlarına ekleri inceleyerek ulaşabilirsiniz.Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

Okulumuz Kimya Öğretmeni Hüseyin POSLU ve öğrencilerimizin patent tescili aldığı 'Termal Bebek Bezi' patenti,1035 patent arasından Türkiye 5. olmuştur.Ödüllerini Milli Eğitim Bakanımız  Sayın Mahmut ÖZER ve Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa VARANK dan almışlardır.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

Okulumuz Resim Öğretmeni Özlem Taşkın İÇDEŞ ve öğrencilerimiz Berra BOYACI ile Baran KAPLAN'ın yapmış oldukları çalışma Türk Patent Kurumu tarafından Tasarım alanında tescillenmiştir.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Tem

2022 YKS Sınavı sonuçlarında ilk 1000 içerisinde 6 öğrencimiz TYT ve AYT Alanlarında toplam 8 derece yapmıştır. Bu başarının mimarı öğrencilerimizi tebrik eder ve emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutlarız.

Tem

2021 yılında Portekiz Ulusal Ajansına başvurusunu yapmış olduğumuz 'The Door to the Future STEAM Training' isimli KA210 Stratejik Ortaklıklar kapsamındaki projemiz kabul edilmiştir.Projemiz Portekiz Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 9 proje arasında yer almıştır.Proje ortaklarımız olan Portekiz,İtalya ve Adana BILSEM Kurumları ile 2021 Eylül ayından itibaren 2 yıl süre ile öğrenci ve öğretmen hareketlilikleri gerçekleştirilecektir.Öğrencilerimiz yabancı kültürden akranları ile birlikte STEAM Alanı ile ilgili Robotik/Kodlama,Yazılım,Lego Tasarımları gibi etkinlikler gerçekleştireceklerdir.

Haz

KTO Karatay Üniversitesi ile AYDEM Fen Lisesi arasında bilimsel,kültürel,sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenmesi için protokol imzalanmıştır.

May

Öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış olduğu birbirinden değerli eserleri resim sergisinde sergiledik.Sergimizin açılışını okulumuz hayırseveri değerli Hatice SALDANLI yaptı.Müzik öğretmenimiz Evrim KÖSE yönetiminde öğrencilerimizin yaptığı müzik dinletisiyle sergide keyifli anlar geçirdik.Resim öğretmenimiz Özlem Taşkın İÇDEŞ'e,müzik öğretmenimiz Evrim KÖSE'ye  ve sergi açılışında bizleri yalnız bırakmayan sayın Hatice SALDANLI'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.Öğrencilerimizi de bu güzel eserleri için tebrik ediyoruz.

May