Mrt

Tpolumların dokusunu oluşturan dil,tarih,kültür,yurt,bayrak ve amaç birliği gibi öğrelerdir.İnsanların böyle ortak değerlere sahip olmaları,onları bu kavram ve olgular etrafında birleştirir,böylece toplum olma niteliğine ulaştırılır.İstiklal Marşımız bu ortak değerlerden biridir.Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Davut DAĞDEVİREN ve değerli öğrencilerimizin hazırladığı programı 12 Mart günü büyük bir keyifle izledik ve onurlandık.

Mrt

Okulumuz öğrencilerini ÇEKUD Derneği Sofrada Sıfır Artık Projesi kapsamında İsraf konulu bilinçlendirme eğitimini Edebiyat Öğretmeni İsmail ÇALIŞKAN vermiştir.Öğrencilerimizle yaptığı bu keyifli ve verimli söyleşiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yurdumun Değerleri Mart ayı programı çerçevesinde 15 Mart 2018 Perşembe günü saat:20.00 da MEB Genel Müdürlüğümüze bağlı okul pansiyonumuzda eş zamanlı olarak ´Türkiye Harp Malülü Gaziler,Şehit,Dul ve Yetimler Derneği´ Denizli başkanı Mustafa IŞIK davet edilmiş olup öğrencilerimizle Milli Birlik ve beraberlik,şehitlik,gazilik konuları hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

Mrt

23-24 Mart 2018 tarihlerinde okulumuz 9. sınıf öğrencilerine yönelik Konya Kapadokya gezisi düzenlenecektir.Başvurular 9 Mart Cuma günü sondur.

Şbt

EDEP Projesi Şubat ayı değeri ´SABIR´ veli mektubunu siz değerli velilerimizin okumasını rica ederiz.

Ock

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulubü öğretmeni  Mehtap ATAMAN ve Müdür Yardımcısı Ümmühan OYMAK ile öğrencilerimiz 1. Dönem itibariyle okulumuzda kampanya başlatarak toplum hizmeti çalışmaları kapsamında Çamlık Özel Eğitim Görme Engelliler Ortaokulu öğrencilerine atkı ve bere hazırlanması çalışmalarında bulundular.10 Ocak Çarşamba günü kulup  öğrencilerimiz ile birlikte okul ziyaret edilerek  hazırlanan  hediyeler verildi  ve özel eğitim okulu öğrencileri ile kulup öğrencilerimiz sohbet ettiler. Çamlık Özel Eğitim Görme Engelliler okuluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Santranç Kulubü öğretmeni Mehmet Zafer DUMLUPINAR´ın organize ettiği sınıflar arası santranç turnuvalarında derceye giren sınıflarımıza madalyaları verildi.1. gelen 11/D Sınıfına okul müdürümüz Deniz KÖSEHAN;2. gelen 11/A Sınıfına Müdür Başyardımcısı Veysi KILIÇ; 3. gelen 9/C Sınıfına Müdür Yardımcısı Ümmühan OYMAK madalyalarını verdi.Kulup öğretmeni Mehmet Zafer DUMLUPINAR´a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor;dereceye giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Süleyman KÖYLÜ´nün organize ettiği ´Demokrasi ve Adalet´ Değerinin işlenmesi amacıyla 11. sınıf öğrencilerimizin iki grup halinde yarıştığı ´Halk Yasa Teklifi Hazırlayıp Referanduma Sunabilmeli midir?´ konulu münazara düzenlendi.9. Sınıf öğrencilerimizin izleyici olarak katıldığı etkinlik Başarı İzleme ve Değerlendirme Projesi için de verimli bir etkinlik oldu. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Elif YILMAZ’ın organize ettiği  Başarıyı  Artırma etkinliği kapsamında  son sınıf öğrencilerimize yönelik ‘Moral- Motivasyon Gecesi ‘  Denizli  Polis Evinde  gerçekleştirildi. Müdür Yardımcımız Kenan YALÇIN  şarkılarıyla  geceye renk kattı. Öğrencilerimiz birlikte zaman geçirmenin keyfini tattılar. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan  Öğretmenlerimize  ve Okul Aile Birliği Üyelerinden  Metin KARAKURT, Seher CANKARA VE Dilek YÖNTEM  arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ara

Denizli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Kent Şairleri Topluluğu  Uluslararası 3. Yaren Şöleninin onur konuğu şair Mehmet Nuri PARMAKSIZ 15/12/2017 Cuma günü okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.Şiir sohbetinde diğer onur konuğumuz Erbakır Fen Lisesinin kurucu müdürlüğünü yapan ve yazmış olduğu bir çok şiirle Denizli ilinde tanınan Fikret KARATEPE oldu.Aydem Fen Lisesi ailesi olarak öğrencilerimizle birlikte  çok keyifli bir sohbet ortamı yaratan değerli misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Denizli Merkezefendi Belediyesi´nin gerçekleştirdiği ´İlk Dersimiz Laodikya´ projesinin 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik gezisi 13/12/2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi.Rehber eşliğinde Laodikyayı gezen öğrencilerimiz  Milattan sonra  İlk yüzyılda yaşayan Roma Uygarlıklarının yaşam tarzları,mimariye verdikleri önem,şehrin sosyo kültürel faaliyetleri ile bilgi sahibi oldular.Merkezefendi Belediyesine yaptıkları bu verimli projeden dolayı teşekkür ediyoruz.

Tarih öğretmenimiz Cihan AYKAL ve Müzik öğretmenimiz Evrim ÖZKAN´ın öğrencilerimiz ile birlikte hazırladığı program ile 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Değerli Velilerimiz;Kasım ayı süresince  okulumuzda işlenen Sorumluluk Değeri ile ilgili veli mektubu bağlantıda eklenmiştir.Okumanızı rica ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin ufkunu genişletmek için ´2017 Nobel Fizik Ödülü´ adı altında seminer düzenledik. Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muzaffer ADAK semineri verdi.Öğrencilerimizde farkındalık oluşturan hocamıza çok teşekkür ederiz.Seminerde bizi yalnız bırakmayan Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Nuri KOLSUZ hocamıza da teşekkür ediyoruz.

05/11/2017 Pazar günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yapıldı.Okul müdürümüz Deniz KÖSEHAN´ın yaptığı konuşmanın ardından geçtiğimiz eğitim öğretim yılında okul aile birliğinde özverili çalışmalar yapan velilerimiz Metin KARAKURT,Seher CANKARA ve Ayşe KOÇANA konuşmalarını yaptılar.Matematik öğretmeni Raci AKYOL geçen yılın denetleme raporunu okudu.Toplantıda Divan Başkanlığını velimiz Kadir BOZDEVECİ yaptı.Okul Aile Birliği yeni yönetime aday olmak isteyen velilerimizin isimleri tahtaya yazılarak kurul oylaması yapıldı. 5 Asil 5 Yedek üye ile yeni kurul oluşturuldu.Okul Aile Birliği yeni dönem kuruluna görevlerinde başarılar dileriz.

YENİ YÖNETİM KURULU;

Başkan; Özgür ÖZDAĞ