Mrt

"Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelebilir, başka komutanlar hâkim olabilir."

M.Kemal ATATÜRK

Mrt

Şbt

Okulumuzda bu yıl AB Erasmus+ Projeleri Okul Eğitimi ve Gençlik Projeleri alanında iki proje yürütülmektedir.Okul Eğitimi alanında yapılan Üstün Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde AB Standartlarında yaklaşımlar isimli projede,kurum öğretmenlerimiz AB Ülkelerinde eş değer kurumlarda iş başı gözlemler yaparak,yapılandırılmış kurs faaliyetlerine katılmaktadır.Gençlik Projemizde Nisan ayında farklı ülkelerden öğrenci ve öğretmenleri okulumuzda ağırlayark,Astronomi üzerine çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz.

Projelerimiz ile ilgili detaylı bilgiler Projeler bölümünde ayrıntılı verilmektedir.

Şbt