Şbt

12-16 Şubat 2024 tarihleri arasında okulumuz müdür yardımcısı Şerife BOYLU tarafından yürütülen Erasmus+ KA210 'The Door to the Future STEAM Training' projesi kapsamında İtalya,Portekiz ve Adana BILSEM kurumundan gelen 6 öğretmen ve 12 öğrenciyi okulumuzda ağırladık.STEM eğitimini Girişimcilik teması harmanlayan 'E STEM Zihinsel Alet Kutusu' isimli etkinliklerle,öğrenciler Girişimcilik temelinde inovasyon odaklı atölye çalışmaları gerçekleştirdi.Öğrenci merkezli atölye çalışmaları ile birlikte,Girişimcilik alanında kariyer söyleşileri,Küresel Isınma ve İklim Değişikliği seminerleri,Pamukkale Üniversitesi Teknokent gezi gözlem etkinliği ve sosyo kültürel faaliyetler gerçekleştirildi.Kültürlerarası etkileşim ve yabancı kültürleri tanıma gibi kazanımlar,uluslararası düzeyde tüm öğrencilerin sosyo kültürel gelişimine önemli ölçüde destek sağladı.

Şbt

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılının son haftasında okulumuzda sınıflar düzeyinde bilgi yarışmaları,hitabet oyunları,yetenek paylaşımı ve veli etkinlikleri düzenlendi.Tüm öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

Ara

20-21 Aralık tarihlerinde TUBİTAK 4006 Bilim ve Destekleme Programı kapsamında 14 bilimsel proje ile bilim fuarımız açıldı.Merkezefendi Kaymakamı Sayın Abdullah DEMİR ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Osman TAŞKIN YILDIZ'ın teşrifleriyle açılan bilim fuarında öğrencilerimiz misafirlere projelerini tanıttılar.Bilim Fuarında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri STEAM,Robotik Kodlama,Biyoloji alanlarında hazırladıkları bilimsel projelerle Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Genç Yetenekler festivaline katıldılar.

Ekm

AYDEM Fen Lisesi ailesi olarak Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Erasmus Days sergisine katıldık.Okulumuzda yürütülen Erasmus projelerini öğrencilerimiz ile birlikte davetlilere tanıttık.Organizasyon desteği için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzun 2022 yılında Portekiz Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar KA210 Projesinin 2-6 Ekim 2023 tarihlerinde İtalya Napoli ITIS Fermi Gadda Lisesinde öğrenci ve öğretmen hareketliliği gerçekleştirildi.2 öğretmen ve 3 öğrencimizin yer aldığı hareketlilikte öğrencilerimiz Robotik Kodlama ve STEAM alanında çalışmalara katıldılar.Portekiz Koorinatorlüğünde İtalya,Türkiye Adana BILSEM kurumlarının ve okulumuzun yer aldığı projede,öğrenci merkezli etkinliklerle planlanacak olan Adana ve Portekiz hareketlilikleri gerçekleştirilecektir.