T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - AYDEM Fen lisesi

TARİHÇE

Okulumuz AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yaptırılarak 2011-2012 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır.

Eğitim-öğretimde Model Okul Olmak hedefi ile var olan Okulumuz;

Türkiye'nin geleceği için günün teknolojilerini kullanarak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmalarına yatkın, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin    bilincinde ve insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmek için çalışmalar yapmaktadır.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında 9. Sınıflarımızda 124 öğrencimiz, 10. Sınıflarımızda 126 öğrencimiz ile toplam 250 öğrencimiz ve 22 öğretmenimiz, 1 memur ve 2 hizmetli ile eğitim-öğretim çalışmalarımızı sürdürdük.

Teknolojik olarak donatılmış sınıflarımız, Matematik Olimpiyat Odası, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, kütüphane, spor salonu ve açık spor alanları ile etkili ve kaliteli eğitim-öğretim çalışmalarımız sürdürülmektedir.

Öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olmaları için gereken imkânlar ve planlamalar oluşturularak çalışmalar düzenlenmektedir.

 

AYDEM Fen Lisesi ailesi içerisinde yer alan tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi kutlar, ailemize yeni katılacak olan değerli öğrenci ve velilerimizi de heyecanla beklemekteyiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.11.2012 - Güncelleme: 17.01.2023 10:43 - Görüntülenme: 5383
  Beğen | 6  kişi beğendi