T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - AYDEM Fen lisesi

Okul Müdürümüz Yusuf BAKIT'ın Göreve Başlama Mesajı

Değerli öğretmenlerim, öğrencilerim velilerim ve okul personelim, layık görüldüğüm üzere Aydem Fen Lisesi'nin yöneticisi olarak aranıza katılmaktan mutluyum. 16 yıllık idarecilik deneyimimin yanında hepsinden önce 27 yıllık eğitimciyim.Bu mesleğe gönül vermiş olmakla gururluyum.

Köy okulundan, anadolu lisesine, meslek lisesine kadar birçok farklı türdeki okulda deneyimim oldu.Yöneticiliğine layık görüldüğüm okulun Türkiye'de yüksek puanla öğrenci alan sayılı okullardan olduğunun bilincindeyim. Milli Eğitimin  Temel  İlkeleri doğrultusunda eşitlik, adalet ve doğruluktan ayrılmadan öğrenciye, öğretmene,  veliye  yararlı çizgimi bu okulda da devam ettireceğim. İyi yöneticiliğin; fırsatları iyi değerlendirip imkanları iyileştirmek, riskleri farkedip önlem alabilmek olduğunu defalarca deneyimledim.Bu kapsamda hareket edip Aydem Fen Lisesi'ni olduğu yerden daha yukarılara taşımak hedefimdir. Ekip ruhuyla çalışıp çıtamızı daha yükseklere taşıyacağız.

Görevi devraldığım Müdürümüz Deniz KÖSEHAN Bey'e de okulumuza verdiği üstün katkılardan dolayı okulumuz adına teşekkür ediyorum.

Saygı ve sevgiyle...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.09.2020 - Güncelleme: 12.01.2023 11:13 - Görüntülenme: 748
  Beğen | 14  kişi beğendi