Human Rights in Lyrics/Şarkı Sözlerinde İnsan Hakları eTwinning Projemiz Tamamlandı.

Projemiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Sevde Çiftçi Kaman ve katılımcı 10 öğrencimizle beraber Kasım 2022 itibariyle başlamış olup Mayıs 2023'te tamamlanmıştır.. Pojemizin asıl amacı; öğrencilerde insan hakları konusunda bilinçli bir farkındalık oluşturmaktır. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun her insanın doğuştan sahip olduğu temel hakların farkındalığıyla birlikte, uyum içinde yaşamı destekleyen bir bilinç oluşturmaktır. Bunu yaparken müziğin evrensel dilinden faydalanmanın en iyisi olduğunu düşündük...

Nihai hedefimiz; katılımcı öğrencilere, dünyaya gelen her birey için insan haklarının geçerli olduğu bilincini kazandırmaktır.

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 12:32 - Görüntülenme: 254