AYDEM Fen Lisesinden Bir İlk Daha – Pansiyona Hızlı İnternet Odaları

Hayatın salgın hastalıktan yavaşladığı bir anda AYDEM Fen Lisesi yavaş yavaş güzel işler yapmaya devam ediyor.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yüksek katkılarıyla AYDEM Fen Lisesi öğrenci pansiyonun kız ve erkek bölümlerine fiber kablolar çekilerek, internet odaları oluşturulmuş, tablet bilgisayarlarla donatılmıştır. Öğrenciler bu uygulama ile  gerek tablet - bilgisayarlarla gerekse cep telefonları ile Milli Eğitim bakanlığının önemle üzerinde durduğu EBA  Akademik Destek ve EBA  Canlı Ders  uzaktan  eğitim ve uygulamalarını   daha hızlı ve yoğun  olarak alabilecek.

Türkiye'de ilk defa bir okul pansiyonunda böyle bir uygulamaya geçilmiştir. Projenin  hizmete alınması sırasında  Denizli İl Milli Eğitim  Müdür Yardımcısı Şener BAYRAM, Fatih İl Koordinatörü Mustafa ÖĞRETİR  ve okul müdürü Deniz KÖSEHAN,  pansiyon müdür yardımcısı Şerife BOYLU  hazır bulunmuşlardır.

Bu uygulamanın yapılmasında katkıları olan Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut OĞUZ Bey'e ve Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz okula döndüğü anda uygulamadan faydalanılacaktır.

17-04-2020

Yayın: 17.04.2020 - Güncelleme: 12.01.2023 11:35 - Görüntülenme: 763